persoonlijk

MSLogic staat voor de expertise in de IT. Onze IT’ers delen ook allemaal hetzelfde verleden, namelijk de intresse van jongs af aan in de IT, bij de een is het de software bij de ander is het de hardware. Zo zijn dit allemaal technische personen die allen iets toevoegen aan MSLogic. Deze toevoeging zouden we graag willen inzetten om uw bedrijf te laten profiteren van onze expertise en specialisme in de IT.

Zakelijk

Wij zijn MSLogic, wij staan voor jou klaar wat betreft IT oplossingen, outsourcing en advies. De IT experts hebben zich gespecialiseerd in Citrix, Microsoft, VMware, NetApp, Ivanti en Nutanix. Zo ondersteunen wij bedrijven om dit zo goed mogelijk te implementeren. De meedenkendheid die wij leveren zorgt ervoor dat de klant groter in de IT branche wordt.

Logisch voor de klant

MSlogic denkt mee met de klant. Wij denken met u mee en zullen het niet nalaten om u te adviseren en te attenderen op zaken die u misschien over het hoofd hebt gezien. Kleine werkzaamheden en wensen van de klant worden snel opgevolgd. U vraagt het ene en wij kijken mee om te zien of we het andere ook kunnen oppakken of eventueel kunnen verbeteren. MSlogic vindt dit logisch, wij passen ons aan aan elke klant en zijn heel klantgericht.

Missie

De missie van MSlogic is het verminderen van de last van klanten op ICT-gebied door middel van consultancy en advies op maat. Gezien de veiligheid en integriteit van de belangrijkste gegevens van het bedrijf, garanderen we de beste betrouwbaarheid voor uw systeem. We luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten. We zijn eerlijk, betrouwbaar en hebben een grote passie de IT. Dit stelt ons in staat om duurzame en succesvolle relaties met u en onze partners op te bouwen.

Visie

ICT wordt gezien als een basisbehoefte in een bedrijf. De levering en hulpverlening van ICT-Voorzieningen zullen de aankomende jaren steeds meer gebaseerd zijn op het ontwerp van “ICT-as-a-service” (IAAS). Het afnemen van ICT-voorzieningen en -services wordt daarmee een dienstverlening. Door ICT as a service aan te bieden, voorzien we onze klanten van de informatie die ze nodig hebben en wanneer ze die nodig hebben. Om die reden zijn wijzigingen eenvoudig beheersbaar en de kosten voorspelbaar.